Dia 0

Hem arribat a Paris amb el vol de les 12:00 sense novetat, al aeroport de Orly. Bé, una mica de turbulències al sortir de bcn però la resta sens novetat. Hem agafat un autobús que ens ha dut cap al centre. Un autobús replet de gent i de maletes, en el qual no hem pogut seure i hem hagut d'aguantar de peu els giravolts i les accelerades del conductor, aguantant les maletes que anaven i venien pel passadís. O sigui, com si féssim "surf".

Finalment, ens ha deixat a una estació de metro/bus on vam tenir el primer dilema. Es podia comprar una mena de bono turístic per entrar i sortir de transports públics en unes determinades zones durant fins a 5 dies, a un preu fixe (com una "tarifa plana") o bé comprar tiquets normals. Com no sabíem la freqüència d'ús que ens comportaria, vam optar per un tiquet de 10 viatges normals, i ja veuríem mes endavant si ens convenia l'altra opció.
Hem entrat al metro i ens ha dut aprop de l'hotel. El metro es desplaça entrant i sortint pels túnels, lo qual ens ha permés anar donant un primer cop d'ull a la ciutat, torre Eiffel inclosa.

Al sortir del metro hem comprovat amb satisfacció que l'hotel efectivament era força aprop de la sortida de metro. La façana ja feia bona pinta. Ha resultat ser un hotel força atractiu i modern, tant per fora com per dins. El passadís una mica massa estret i claustrofòbic però l'habitació, que al cap i a la fi és el que compta, molt acollidora. Un 5é pis, que deu ser un altell ja que una de les parts es inclinada que deu correspondre a la taulada. Un aparell de TV de pantalla plana d'unes 32 polzades diria, i com es pot comprobar, Wifi gratuïta.

Desprès de desfer les maletes hem sortit pels voltants amb la intenció de dinar. Hem pres bona nota de que tenim força aprop, un supermercat, un restaurant de Sushi, la Fundació Cousteau i una mena de Pans & Company a lo gabatxo, que és on finalment ens hem cruspit un entrepà de salmó.

Un cop tips, hem enfilat cap a l'Arc de Triomf a peu mateix. Un gran monument, en mig d'un caos circulatori d'idèntiques proporcions. Ha estat la oportunitat d'estrenar el programa audioguia que m'he instal·lat al Iphone i que m'ha explicat els detalls mes rellevants sobre el monument. Desprès de fotografiar l'Arc des de tots els angles possibles, hem enfilat cap a l'avinguda dels Champs Elysées: Una mena de Passeig de Gràcia elevat a l'enèssima potència, ple de les típiques i més globalitzades botigues. Hem fet un frapuccino a un Starbuck's, hem entrat a un Fnac i a un Sephora, on ens hem ensulfatat amb un nombre indeterminat de perfums i hem presenciat com una dona queia fulminada i se l'emportaven amb camilla, segurament per culpa d'haver ensumat ves a saber quin efluvi.

Al cap d'una estona, hem proseguit el camí, nosaltres i les nostres múltiples i variades olors, fins que s'ha girat mal temps, i com ja anava sent l'hora de sopar ens hem refugiat en un McDonalds i hem sopat una mica.

Al sortir del local, el temps no ha millorat, ans al contrari, ha començat a ploure amb força ganes i hem hagut d'anar a correcuita cap a l'hotel. Demà serà un altre dia.

Read Users' Comments (0)

0 Response to "Dia 0"

Publica un comentari a l'entrada